fbpx

rólunk

Lebilincselő és izgalmas foglalkozások
Regisztráció
KÜLDETÉSÜNK

A CÉLUnk

A felfedező, kísérletező iránymutatás fejleszti az innovációs készséget, képzelőerőt, kritikus gondolkodást, a megszokottól eltérő gondolkodásmódot, és azáltal, hogy a való élettel kapcsolja össze az iskolában tanultakat, könnyebben válik a gyerekekből egy egész életen át tanulni vágyó, az új és szokatlan megoldásokra is nyitott boldog ember.

HELYSZÍNEK

Innovatív, inspiráló környezet

A makerspace egy olyan hely, amely eszközöket, technológiát és anyagokat használ együttesen, lehetővé téve , hogy ötletekkel lépjenek be, és egy teljes kidolgozott projekttel távozzanak. A legjobb az egészben az, hogy az ilyen alkotói terek kivétel nélkül közösségi helyszínek. A cél a közös munka, a tanulás és az együttműködés. A legfontosabb, hogy az alkotói terek lehetővé tegyék számunkra azt, hogy felfedezzünk, létrehozzunk általunk új dolgokat, vagy eredményesen javítsunk egy már meglévőn.

jövőképünk

A holnap zsenijeit neveljük

Hihetetlen és fantasztikus lehetőségek és tanulás vannak a LEGO kockákban, ezekkel az elemekkel egy sor olyan fizikai törvény és kísérlet építhető meg ami közelebb visz nemcsak a megértésükhöz hanem a későbbiekben azok készségszintű használatához.

Class Schedule | Curricular Activities

3D-ben látni és alkotni maga a csoda, szerencsére nem kell művésznek lenned hogy egy igazi szobrot, vagy tárgyat magad is el tudj készíteni, csak legyél kreatív, kíváncsi és élvezd az alkotást. 

Class Schedule | Curricular Activities

Az okostechnológia mineütt körülvesz bennünket. De az iagzán okos te leszel aki megérti, megismeri és meg is alkotja azt környezetet ami téged segíte abban hogy sikeresebb, eredményesebb és értékesebb legyél. 

Class Schedule | Curricular Activities

Starwars,  Wall-E vagy SPOT, azt gondolod ezek csak filmekben léteznek. Bizony nem, mert te fogod megépíteni, programozni és használni a robotokat. A jövő a robottechnológiáé neked pedig lehetőséged nyílik ezt a többeik előtt megismerni, elsajátítani és rajtuk keresztül jobb és értékesebb emberré válni,

Az én miértem

Hiszek abban, hogy a gyermekek természetes kíváncsisága, az alkotás szenvedélye, a tanulás vágya egyszerre elégíthető ki az alkotópedagógia, a gyerekeknek szóló workshopok, egy valóságos és digitális közösségi alkotóműhelyben. Az a célom, hogy ezzel a munkával egy olyan hely jöjjön létre, ahol a gyerekek releváns készségeket szereznek, megtalálhatják, felfedezik az erősségeiket, a feladatok és kihívások teljesítésével pedig magabiztossá, motiválttá és elkötelezetté válnak.

Project

ÉPÍTETT MODELL

Havi foglalkozás

ELÉGEDETT GYERMEK

Legyünk kapcsolatban

Helyszin: Budapest XI.

Telefon: 06-30-300-5735

Email: hello@geeniq.com

Órarend: Hétfő – Péntek 16:00-19:00

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com