fbpx

geeniq CSAPAT

A miértem

.Egy izgalmas és kreatív alkotóműhely a lelkes gyermekek számára,

A miértem

Tanuslásra fordítani a gyerekek motivációit

Minden oktatás legégetőbb kérdése a tanuló érdeklődésének, tanulási vágyának, motivációjának felkeltése, a legmagasabb teljesítmény eléréséhez való hozzásegítése, és fenntartása.

Az élményalapú tanulásra építő módszerek a közvetlen tapasztalat hatékony tanító erejét aknázzák ki és a folyamat középpontjában a tanuló saját élményének kell állnia kiegészítve a történetek és a fantázia erejével.

Az élményalapú tanulás a közvetlen tapasztalat hatékony tanító erejét aknázzák ki, a kulcsszó az átélés és, tapasztalás, a cél pedig az élmények: azonnali alkotás, játék és sikerélmény.  

Animátorok

Kivel találkozhatsz a foglalkozásokon

Fontos számunkra hogy a foglalkozások a gyerekek érdekes és tartalmas időtöltésnek éljék meg.

Az én miértem

Hiszek abban, hogy az gyermekek természetes kíváncsisága, az alkotás szenvedélye, a tanulás vágya egyszerre elégíthető ki az alkotópedagógia, a gyerekeknek szóló workshopok, egy valóságos és digitális közösségi alkotóműhelyben. Az a célom, hogy ezzel a munkával egy olyan hely jöjjön létre, ahol a gyerekek releváns készségeket szereznek, megtalálhatják, felfedezik az erősségeiket, a feladatok és kihívások teljesítésével pedig magabiztossá, motiválttá és elkötelezetté válnak.

Project

ÉPÍTETT MODELL

HAVI FOGLALKOZÁS

ELÉGEDETT GYERMEK

Legyünk kapcsolatban

Helyszin: Szent II. János Pál Iskolaközpont Budapest, Mezőkövesd út 10, 1116

Email: hello@geeniq.com

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com